https://www.unyegundemhaber.com/

Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürü Aygöl, Vali Sonel’i Ziyaret Etti

Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürü Aygöl, Vali Sonel’i Ziyaret Etti

Nüfus Teşkilatımızın yöneticileriyle istişarelerde bulunmak üzere ilimize gelen Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Vali Tuncay Sonel’i makamında ziyaret etti.

Valilik Şeref Defterini İmzalayan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl’ü makamında ağırlayan Vali Tuncay Sonel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vali Sonel, ”Sayın Genel Müdürümüz değerli bir bürokratımız. Ülke genelinde nüfusla ilgili çok ciddi, güzel işler ortaya çıkarıldı. Altınordu ve 19 ilçemizdeki nüfus konseptlerimizle ilgili yapılan çalışmalara verdiği destek dolayısıyla İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, değerli Genel Müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 “Makamınızda sizleri ziyaret etmekten büyük onur duyduğumu özellikle belirtmek istiyorum” diyerek, konuşmasına başlayan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, “Karadeniz’in incisi Ordu’da olmaktan çok mutluyum. Sayın Valim Tuncay Sonel ile yıllardır güzel çalışmalar yaptık. Sayın Bakanımızın son 5 yılda Nüfusta açtığı çığır düzeyindeki yenilikleri Sayın Valim’in desteği ile Ordu’da da çok güzel bir aşamaya getirildi” dedi ve Vali Tuncay Sonel’e verdiği destek dolayısıyla teşekkürlerini sundu.

Ziyaretin ardından il ve ilçe nüfus müdürleriyle Valilik toplantı salonunda bir araya gelen Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin son durumu ve yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunarak, bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Tuncay Sonel, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl ile birlikte toplantı sonrası Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesine geçerek, burada vatandaşlara hizmet vermeye başlayan İl ve İlçe Nüfus Müdürlüklerine ziyarette bulundu.

Ziyarette, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak üzere “Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti”nin oluşturulduğu çağdaş, konforlu, kurumsal kimliğin ön planda tutularak tasarlandığı yeni çalışma alanları da gezildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir