https://www.unyegundemhaber.com/

NUMAN KURTULMUŞ’TAN İLKER BAŞBUĞ VE CAN ATAKLI’YA TEPKİ

Zihinlerinde hala darbe özlemi olan bağnazlar!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, darbe iması içeren açıklamaları nedeniyle eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ  ve gazeteci Can Ataklı’ya tepki gösterdi. Kurtulmuş, sosyal medya hesabından, şu paylaşımı yaptı:

“Zihinlerinde hala darbe özlemi olan bağnazlar! Türkiye’nin gözbebeği Silahlı Kuvvetlerini vesayet merkezi görenler! Sizin hayallerinizi darbeler süslese de aziz milletimiz kesinlikle buna izin vermeyecektir. Hiç kimse Türkiye’nin gündemine bir daha asla darbeyi sokmaya çalışmasın! Bu memlekette yegâne hakem de hakim de aziz milletimizdir. Millete rağmen söz söyleyecek ve karar verecek hiç bir beşeri güç yoktur. Eski Türkiye özleminde olan bu darbe heveslilerini sözde değil özde demokrat olmaya davet ediyoruz. Aziz milletimizin kendi iradesiyle seçtiği Cumhurbaşkanımıza ve iktidara dil uzatmayı bırakın. Millet iradesine saygı gösterin. Demokrasiyi içinize sindirin.”

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir