https://www.unyegundemhaber.com/

OBBKT’NİN ÇOCUK OYUNU “OTOBÜS DURAĞINDA ÜÇ BENCİL” PERDE DEDİ

OBBKT’NİN ÇOCUK OYUNU “OTOBÜS DURAĞINDA ÜÇ BENCİL” PERDE DEDİ

OBBKT’NİN KONUKLARI ÇOCUKLAR OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), yarım asrı aşkın süredir kentin kültür ve sanat hayatına ışık tutmaya, Ordulu sanatseverleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda her yaştan kesime hitap eden OBBKT, Özer Tunca’nın yazdığı, Orkun Öngen’in yönettiği sezonun ilk çocuk oyunu “Otobüs Durağında Üç Bencil” ile minik seyircilerine perde dedi.

OBBKT HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDİYOR

Sezona kısa bir süre önce “Kamyon” oyunu ile merhaba diyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında büyükler kadar küçükler için de oyunlara yer veriyor. Her yaşa ve kesime hitap eden programlara ev sahipliği yapan OBBKT’nin bu seferki konukları “Otobüs Durağında Üç Bencil” isimli oyunu izlemeye gelen minikler oldu.

ÇOCUKLARIN MUTLULUKLARI YÜZLERİNE YANSIDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda ilk kez çocuklarla buluşan “Otobüs Durağında Üç Bencil” minik seyircilerini kendine hayran bıraktı. Oyunda sahne alan Emrullah Yazıcı, Ömer Temiz ve Nilsu Namlı başarılı performanslarıyla çocukların beğenisini kazandı. Müzik eşliğinde gerçekleştirilen tiyatro gösterisine eşlik eden çocukların mutlulukları ise yüzlerinden okundu.

Oyunun yönetmen yardımcılığında Yeliz Varol, sahne amirliğinde Yeşim Usta, dekorda Murat Çavuş ve Cemal Arslan, ses-ışık-efekt-müzikte Zafer Bozdağ, İmdat Akyıldız ve Hüseyin Aydın, aksesuarda Yeliz Varol ve tasarımda ise Zarife Aykut, Talip Korkmaz ve Ahmet Metin Sezer görev aldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir