https://www.unyegundemhaber.com/

OR-Gİ ‘DE SEFERLER AZALDI TRABZON’A EK SEFER

Türkiye’de yolcu sayısı açısından rekorlar kıran Ordu-Giresun Havaalanı’nda (OGU) kelimenin tam anlamıyla uçak kıtlığı yaşanıyor. Başta Almanya olmak üzere önceki yıllarda OGU’dan yurt dışına yapılan seferlerin tamamı kaldırılırken Ankara-İstanbul seferleri de azaltıldı. Trabzon Havaalanı’nda ise tam tersi bur durum var.

HAVAALANIMIZ VAR UÇUŞLAR YOK

Ordu Olay’a açıklama yapan merkezi Almanya’nın Duisburg kentinde bulunan Yurtdışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şevket Avcı şöyle konuştu: Bu politik bir olay. Ordu-Giresun Havaalanı açılınca biz çok sevindik ama bizim sevincimizi paylaşmayanlar oldu. Bir anlamda rahatsızlık duyanlar oldu. Bu sefer sayılarının azaltılması da ya da hiç konmaması da yolcu olmamasıyla ilgili bur durum da değil. Tamamen politik bir durum.

SEFERLER TRABZON’A KAYDIRILIYOR

Özellikle Trabzon bastırınca sefer sayıları Ordu-Giresun Havaalanı’ndan alınıyor Trabzon’a yönlendiriliyor. Almanya’da Köln ve Düseldorf Ordu ve Giresunluların en yoğun olduğu bölge ancak buradan Ordu-Giresun Havaalanı’na uçak yok. Burada bir kasıt var. Artık Ordulular ve Giresunlular buna bir tepki göstermeden bu iş düzelmeyecek gibi görünüyor. Orduluya Giresunluya kanaatimce resmen işkence yapılıyor. Madem kullanamayacağız bu havaalanı neden yapıldı.

BİZİM SİYASİLERİMİZ YOK MU?

Önümüz bayram, yaz ve fındık sezonu. Yılın bu zamanında, bu aylarda sefer olmayacaksa ne zaman olacak. Bizim bulunduğumuz bölge haftada iki kez uçağın dolu kalkabileceği bir bölge. Frankfurt bize 270 kilometre ancak direk uçuş olacaksa insanlar oraya da giderler. Ordu’nun Giresun’un politikacıları milletvekilleri bu işi takip etmeli. Burada sineye çekilecek çekilebilecek bir durum yok. Bana göre bu iş eğer bir tepki olmazsa 2023’teki seçim öncesine kadar yapılmayacak.  Hasan Cem Özel

SEVİNCİMİZ KURSAĞIMIZDA KALDI

Merkezi Almanya’nın Köln ketinde bulunan Avrupa Giresun Dernekleri Federasyonu

(AGDF) Başkanı Metin Çoban ise şöyle konuştu: Bu sorun büyük bir sorundur. Havaalanı sevincimiz resmen kursağımızda kaldı. Ben çocuklarım için Trabzon’a bilet almak zorunda kaldım. Uçak seferi olmayacaksa havaalanı neden var. Ben Ordu-Giresun Havaalanı’na inşam 15 dakikada evimde olacakken 1,5 saat yol gitmek durumunda kalıyorum. Buna bir açıklama yapacak yetkili biri yok mu?        

YURT DIŞI SEFERLER

TRABZON-KÖLN

TRABZON -AMSTERDAM

TRABZON -KUVEYT

TRABZON -DUBAİ

TRABZON -AMMAN

TRABZON -MUSKAT

 YURT İÇİ SEFERLER            

TRABZON-İSTANBUL

TRABZON -ANKARA

TRABZON -İZMİR

TRABZON -BURSA

TRABZON -ADANA

TRABZON -ANTALYA

YURT İÇİ SEFERLER

ORDU-GİRESUN- İSTANBUL

ORDU-GİRESUN-ANKARA      

YURT DIŞI SEFERLER

ORDU-GİRESUN-YOK                 

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir