https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU-GİRESUN HAVA LİMANINDA UÇUŞLARA KAR ENGELİ

Yurt genelinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar devam ederken, uçak seferlerinde de iptaller yaşanmaya başladı.  Hava muhalefeti nedeniyle Ordu-Giresun Havalimanı’nda 5 sefer iptal edildi.

Türkiye Mart ayının ortasında yoğun kış şartlarıyla mücadele ediyor. Devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları’nın (THY) ilave iptallerle birlikte bugün İstanbul Havalimanı’ndan 357, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise 50 olmak üzere toplam 407 seferi iptal edildi.

Yoğun kar yağışının hükmünü sürdürdüğü Ordu-Giresun Havalimanı’ndan da İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na yapılacak karşılıklı uçuşlardan 5’i de yer alıyor.

Buna göre Ordu-Giresun Havalimanı’ndan bu sabah saat 05.40, 10,50’de Anadolu Jet’in Sabiha Gökçen, saat 06.00’da Ankara, 11.15’te İzmir’e yapacağı seferler iptal oldu.

Türk Hava Yolları’nın öğleden sonra saat 16.05, saat 21.05’te İstanbul Havalimanı, Pegasus Airlines’in saat 20.55’te Sabiha Göçen ile Anadolu Jet’in 21.45’te Sabiha Gökçen’e yapacağı uçak seferleri iptal oldu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

9 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ordu ili asayiş raporu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir