https://www.unyegundemhaber.com/

“ORDU HAK ETTİĞİ PROJELERE KAVUŞACAK”

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ordu’ya gelen Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.

Yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili Büyükşehir Belediyesinde ilçe belediye başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu, “Ordu’nun kalkınması için beklenen projeleri kısa sürede hayata geçireceğiz” dedi.

“İHTİYAÇLARIMIZI SİZLER SAYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Bakan Karaismailoğlu’nu Ordu’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sayın Bakanımıza Ordu’ya yaptıkları ve yapacakları yatırımlar için teşekkür ediyorum. İlimizin ihtiyacı olan birçok konuyu sizler sayesinde gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Ordu’da bürokratlarımız, milletvekillerimiz ve idarecilerimizle güzel, huzurlu bir çalışma yürütüyoruz” diye konuştu.

“ORDU HAK ETTİĞİ PROJELERE KAVUŞACAK”

Yapılan istişarelerin güzel yatırımları beraberinde getireceğine dikkat çeken Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde memleketimize güzel hizmetler yapıyoruz. Talepleri dinleyip, not aldıktan sonra hizmet olarak milletimize sunacağız. İstişareler güzel çalışmaları beraberinde getirecek. Yoğun tempoyla ülkemize hizmet için çalışıyoruz. Daha güzel günlerde dünyada söz sahibi olmak için çalışacak Ordu’ya da hak ettiği projeleri sırasıyla kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir