https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA OMİCRON UYARISI

Kasapoğlu Uyardı: Omicron Varyantı Artışı İlimizde Yükseliyor

Ordu İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu, omicron varyantının Ordu genelinde artış gösterdiğini söyleyerek, vatandaşların aşı konusunda geç kalmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Türkiye genelinde omicron varyantı nedeniyle bazı illerde artış meydana gelirken, bu artışlarında Ordu genelinde devam ettiği öğrenildi. Ordu Valiliği hemen hemen her gün vatandaşlara aşı uyarısına devam ederken, yeni bir uyarıda Ordu İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu’ndan geldi.

“Omicron Artış Söz Konusu”

Ordu genelinde omicron varyantlı bir artışın söz konusu olduğunu söyleyen Ordu İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu,” İlimizde Omicron varyantı kaynaklı bir vaka artış söz konusu. Omicron varyantı çok çabuk bulaşıyor ve yayılıyor. Bu sebeple bireysel tedbirlerimizi ihmal etmemeliyiz. Ayrıca kapalı mekanlarda çok fazla kalmamalıyız. Kalmak durumunda olduğumuzda da maskemizi düzgün bir şekilde takmalı ve sosyal mesafeye dikkat etmeliyiz. Hatırlatma dozu aşılarını yaptırmayan ileri yaş düzeyindeki vatandaşlarımız, hastalığı daha az geçiriyor. Vatandaşlarımızın aşılarını ihmal etmemelerini istiyoruz. Çünkü aşının koruyucu etkisi çok fazla” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir