https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU KİTAP FUARI’NDA YAZARLAR GEÇİDİ

ORDU KİTAP FUARI’NDA YAZARLAR GEÇİDİ

BİR BİRİNDEN DEĞERLİ YAZARLAR OKURLARI İLE BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ordu Kitap Fuarı açıldığı günden bu yana geçen 3 günlük süre zarfında binlerce ziyaretçi ağırladı. Fuar hafta sonunda yoğun ilgi görürken vatandaşlar ise sevdikleri yazarlarla buluşmanın heyecanı yaşadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ordu Kitap Fuarı” 20 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilerine açtı. 118 yayınevinin yer aldığı fuar, açıldığı günden bu yana geçen 3 günlük süre zarfında adeta ziyaretçi akınına uğradı. 7’den 70’e her kesimin ilgi gösterdiği fuarda vatandaşlar da sevdikleri şair ve yazarlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

KİTAP FUARI SÖYLEŞİLERLE RENKLENİYOR

Türk edebiyatının sevilen şair ve yazarları Ordu Kitap Fuarı’nda okurları ile buluşurken söyleşi programları da düzenlendi. Hafta sonu gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Yazar Dilara Koçak ‘Yaz Mevsimine Sağlıklı Hazırlık’, Yazar Kemal Sayar ‘İnsanın Mutluluk Arayışı’, Yazar Sinan Yağmur ‘Gönül Yolunda Hatır Bilmek’, Yazar Soner Duman ‘İslami Yaşantıda Orta Yol’, Yazar Tuğba Coşkuner ‘Kendine Yeten Çocuklar Yetiştirmek’ ve Yazar Kahraman Tazeoğlu kaleme aldığı kitapları üzerine söyleşi de bulundu. İlgiyle takip edilen söyleşilerde vatandaşlar da merak ettikleri konular üzerine yazarlara sorular yöneltti.

Programlar sonrasında ise şair ve yazarlara çiçek takdim edildi.

Ordu Kitap Fuarı panel, söyleşi ve imza günleri ile 29 Mayıs’a kadar devam edecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN TAVLI’YA ÇINARLIK VE KALEDERE’DEN GÜÇLÜ DESTEK!

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Çınarlık Mahallesi’nde vatandaşlarla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir