https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU KÜLTÜR OTAĞI İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

ORDU KÜLTÜR OTAĞI İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN GÜLER’DEN ÖĞRENCİLERE SÜPRİZ ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile Altınordu ilçesine kurulan Ordu Kültür Otağı ilk misafirlerini ağırladı. Ordu Üniversitesi 100 Yeni Medya Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen sinema filmi etkinliğine Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’de katılarak öğrencilere sürpriz yaptı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Türk kültürünü korumak, değerleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için Altınordu ilçesinde “Ordu Kültür Otağı” adını verdiği çadırı hizmete açtı. Geçmiş ile geleceği buluşturması düşünülen çadır, Ordu’ya yeni bir sosyal alan daha katarken vatandaşlardan da tam not aldı.

BAŞKAN GÜLER: “BÜYÜKŞEHİR OLARAK SİZİN YANINIZDAYIZ”

Ordu Üniversitesi 100 Yeni Medya Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen “Aile Arasında” adlı filmi öğrencilerle beraber izleyen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızdayız. Sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, açıklamasında şunları söyledi:

“Altınordu ilçemize kurmuş olduğumuz bu kültür otağını geleceğimiz olan siz öğrencilerimiz için kurduk. Burası sizin emrinizde. Gelin burada etkinlik düzenleyin. Sıra geceleri, horon hatta karşılama oynayın. Büyükşehir Belediyesi olarak sadece burasıyla değil, diğer sosyal alanlarımızla da siz öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Yaylalarımızı veya şelalelerimizi görmek istiyorsanız sizleri iki katlı otobüslerimiz ile buralara götürmek istiyoruz. Bizim amacımız da gayemizde sizleri mutlu etmek. Bizim sizlere verilecek bir gönlümüz var. Burada hatıralarınız olacak bu hatıraları 20-30 yıl sonra hatırlayacaksınız. Unutmayın insanın en büyük kazancı anılarıdır. Şunu asla ama asla aklınızdan çıkartmayın. Ülkemiz sizlerden çok şeyler bekliyor. Bu düşünce ile hareket etmenizi istiyorum.”

ODÜ’LÜ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Düzenlenen sinema etkinliği sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Üniversitesi 100 Yeni Medya Kulübü öğrencileri kendilerine böyle bir imkânı sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Öğrenciler yaptıkları açıklamada, “Ordu çok güzel bir şehir. Biz burada olmaktan son derece mutluyuz. Büyükşehir Belediyesinin her alanda bir etkinliği var. Bu bizleri çok mutlu ediyor. Bugün de yeni açılan Ordu Kültür Otağı’ndayız. Başkanımızda bizleri yalnız bırakmadı. Kendisine bizlere sağladığı bu imkân için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Düzenlenen etkinlikte öğrencilere patlamış mısır ile gazoz ikramı yapıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir