https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU, ORDUSPOR 1967’NİN ETRAFINDA KENETLENDİ

ORDU, ORDUSPOR 1967’NİN ETRAFINDA KENETLENDİ

ORDUSPOR 1967 SPOR’UN ALDIĞI BAŞARILI SONUÇLAR, EFSANE ORDUSPOR RUHUNU CANLANDIRDI. ORDU ŞEHRİ, BU HAFTA İÇEL İDMANYURDU MAÇI DAHİL 2. LİG’İN KAPISINI ARALAYACAK DİĞER MAÇLARA ODAKLANDI
TFF 3. Lig 3. Grupta Orduspor 1967’nin son maçlarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk potasına girmesi şehirde ayrı bir heyecan oluşturdu.

  1. Lig’deki ilk yılında kendisinden beklenmeyecek nitelikte başarılı sonuçlar alan ve şehirde ‘mor beyaz efsanesini’ yeniden canlandıran Orduspor 1967, topladığı puanlarla 4. sıraya kadar yükseldi. Lider Esenler Erokspor ile aralarında 7 puan fark kalan mor beyazlı ekibin bu başarısı şehirde yediden yetmişe herkese ‘2. Lig’ heyecanı yaşamasına sebep oldu. Bu heyecan ile kulüp yönetimi, futbolcular, taraftarlar ve Ordulular adeta kenetlendi.Antrenmanlarda dahi mor beyazlı takımı yalnız bırakmayan taraftarlar futbolculara moral aşılarken, Ordu şehri ise mor beyazlı takımın maçlarına odaklandı. Şehir adeta Orduspor 1967’nin yapacağı maçlarda efsane Orduspor’un ruhunu yakaladı.
    Bu arada mor beyazlı takım sıkı ve heyecan dolu haftalara hazırlanıyor. Geçen hafta saha ve seyircisi önünde lider Esenler Erokspor’u ağırlaması beklenirken TFF’nin anlaşılmaz ve tepki çeken kararıyla bu maçı 6 Nisan’a ertelenen Mor Beyazlı ekip, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı İçel İdmanyurdu maçında 3 puana odaklandı. Mor beyazlı ekip bu maçın ardından 2 Nisan Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde Mardin 1969 Spor ile karşılaşacak.
    Bu maçın hemen ardından 6 Nisan Çarşamba günü ertelenen Esenler Erokspor maçına çıkacak olan mor beyazlı ekip, hafta sonu deplasmanda Ofspor ile karşı karşıya gelecek. Orduspor 1967, bu maçlardan en az puan kaybıyla ayrıldığı takdirde bir hafta sonra ise küme düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor ile sahasında oynayacak. Bu 5 maç, mor beyazlı takımın şampiyonluk veya Play-Off kaderini çizecek.
    Ancak bütünleşen ve mor beyazlı takımın etrafında kenetlenen Orduluların desteğiyle 2. Lig’e yükselmenin önünde hiç bir engel bulunmuyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir