https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU TADINDA ÇİKOLATALAR SATIŞTA

ORDU TADINDA ÇİKOLATALAR SATIŞTA

YENİ YILA ÖZEL ÇİKOLATALAR KYBELE ORDU VE ÇİKOLATA CAFE’DE

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarım iştiraki ORTAR A.Ş tarafından kurulan ve Kybele markası ile üretimi yapılan çikolatalar yeni yılda ağızları tatlandırmak için raflardaki yerini aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra Altınordu ve Gülyalı ilçelerinde kapılarını açan ve hizmete başladığı günden bu yana binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan “Kybele Ordu-Çikolata Cafe” yeni yılda ağızları tatlandırmak için yöresel tatları satışa sundu.

YÖRESEL TATLAR ÖN PLANA ÇIKARTILDI

Ordu’nun yöresel tatları ön plana çıkartılarak yapılan özel çikolatalarda, fındık, bal, kokulu üzüm, mavi yemiş, ısırgan gibi meyve ve sebzeler kullanılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile Gülyalı ve Altınordu ilçesinde açılan “Kybele Ordu-Çikolata Cafe” satışa sunulan yeni yıl konseptli çikolatalar da büyük ilgi görüyor.

GÜLYALI’DA ÜRETİLİYOR

Türkiye’nin en tatlı projesi olarak nitelendirilen ve Gülyalı ilçesinde bulunan Çikolata Park’ta üretimi ve satışı yapılan çikolatalar, tamamen organik ve yöreye has meyve ve sebzelerden üretiliyor. Özel gün ve haftalarda ise çikolata kutularında yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir