https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA 14 YAŞINDA AİLESİNİ KATLEDEN ÇOCUĞUN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

ORDU’nun Korgan ilçesinde fındık toplama tartışmasında polis babasının tabancasıyla aile bireylerine kurşun yağdırarak, annesi Rahime ve ağabeyi Murat Yalpı (18) ile anneannesi Cennet Gedek’i öldürüp, babası Cemalettin Yalpı’yı ise ağır yaralayan F.Y. (14), gözaltına alındığı emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. 

Fındık toplama tartışmasında aile bireylerine kurşun yağdıran ve 3’ünün ölümüne neden 14 yaşındaki zanlının ilk ifadesinde özellikle annesinin kendisine kötü davrandığını söylediği öğrenildi.

Gözaltına alınan F.Y.’nin, pedagog eşliğinde alınan ifadesine ilişkin detaylar ortaya çıktı.Avukat talebinde bulunan F.Y.’nin, ilk ifadesinde özellikle annesinin kendisine kötü davrandığını, uzun süredir de ailesi tarafından psikolojik baskıya uğradığını söylediği belirtildi.

Üzerine atılı suçlamayı anladığını ifade eden F.Y.’nin, “Avukatım eşliğinde ifade vermek istiyorum. Üzerime atılı suçlamayı anladım. Bu yıl ortaokulu yeni bitirdim, liseye gideceğim. Ailem tarafından uzun zamandır psikolojik baskıya uğruyordum. Bu baskıda şiddet yok ancak özellikle annem bana sürekli kötü davranıyordu. Beni sevmediğini düşünüyorum. Bu benim içimde bir kin biriktirmeme sebep oldu. Babam yıllık izne ayrıldı. Fındık için Korgan’a geldik. Ben Korgan’ı pek sevmiyorum. Fındık toplamayı da sevmiyordum. Ailemin baskısıyla bahçede çalışıyordum. Geçen 3 günde ailemle fındık toplamaya yardım ettik. Olay günü yine fındık toplama işi vardı, bu nedenle tartışma yaşandı.” dediği öğrenildi.

Öte yandan olayda hayatı kaybeden aile fertleri ise bugün Korgan ilçesinde toprağa verildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir