https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA 78 MAHALLE YOLU ULAŞIMA AÇILDI

ORDU’DA 78 MAHALLE YOLU ULAŞIMA AÇILDI

ORDU’DA KAR YAĞIŞI YENİDEN BAŞLADI

ORDU’DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞORDU’DA 78 MAHALLE YOLU ULAŞIMA AÇILDIMALARI SÜRÜYOR

ORDU’DA 78 MAHALLE YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Ordu’nun yüksek kesimlerinde bulunan ilçelerde kar yağışı yeniden başladı. İl genelinde dün akşamdan bu yana meydana gelen kar yağışlarına bağlı olarak kapanan 78 mahalle ve grup yolu, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı müdahale sonrası ulaşıma açıldı.

Ordu’da dün öğle saatlerinden itibaren başlayan yağmur, akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Meteorolojinin, yaptığı uyarılarının ardından kentte soğuk ve yağışlı hava etkisini göstermeye başladı.

Etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde kapanan 78 mahalle ve grup yolu Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yeniden ulaşıma açıldı.

İl genelindeki ortalama kar yüksekliği ise 44 santim olarak belirlendi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin 464 araç ve iş makinesi 533 personelle sürdürdüğü karla mücadele çalışmaları sonrası yaşanması muhtemel mağduriyetlerin önüne geçildi.

Hastane ve kamu binaları güzergahları ile ana arterlerde yapılan karla mücadele çalışmalarının ardından, hava sıcaklıklarının düşmesine bağlı olarak oluşması muhtemel buzlanmalara karşı tedbirler artırıldı. Tuzlama ekiplerinin yaptığı çalışmalarla birlikte güvenli bir ulaşım imkanı sağlandı.

Kar yağışıyla birlikte Korgan ilçesinde cenaze bulunan 1 mahalle yoluna müdahale edilirken 2 hastanın ise hastanelere ulaşması sağlandı.

Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153’ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir