https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA HER YOL ASFALTA ÇIKIYOR

ORDU’DA HER YOL ASFALTA ÇIKIYOR

Baharın gelişi ile birlikte asfalt çalışmalarına hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, envanterinde bulundurduğu araç ve gereçlerle kısa sürede büyük işlere imza atıyor. İki yılda yaklaşık 900 km asfalt ve beton yol çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, yapılan çalışmalarla ilçelerin kaderini değiştiriyor.

ASFALT ÇALIŞMALARINDA HIZ ARTIYOR

Türkiye’nin en zorlu coğrafyasına sahip ilerden bir tanesi olan Ordu’da, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt yol konforuna kavuşturuyor. Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulundurduğu asfalt plent tesisi ve emülsiyon asfalt çalışmalarında kullanan iş makinaları ile bu çalışmaların hızını iki katına çıkıyor.

7 MAHALLEYE HİTAP EDİYOR

Bu kapsamda Perşembe ilçesinde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Şenyurt ve Tepeköy Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda emülsiyon asfalt çalışması gerçekleştirdi. Anaç, Ortatepe, Soğukpınar, Ekinciler, Kırlı ve İmeçli Mahallelerine de ulaşım sağlayan 5 km’lik güzergah yapılan asfalt çalışması ile birlikte vatandaştan tam not aldı.

GENEL SEKRETER ALP: “2021 YILINDA HEDEFİMİZ 1000 KM”

Perşembe ilçesinde hayata geçirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, asfalt seferberliğinin 19 ilçede aralıksız devam ettiğini söyledi.

Asfalt çalışmalarında, asfalt plent tesisi ve araç parkına kazandırılan iş makinaları ile hızın arttığını ve 2021 yılı için 1000 km’lik hedef belirlediklerini ifade eden Genel Sekreter Alp, “Asfalt plent tesisi ile birlikte 19 ilçemizde ulaşım alanındaki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 2021 yılı için hedeflediğimiz 1000 km’lik yol için büyük bir hızla çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu’da rahat ve konforlu ulaşımda eksikliklerimizi gidermeye özen gösteriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile bu çalışmalar için tüm ekiplerimizle gece gündüz demeden özverili bir çalışma yürütüyoruz. Belediye bünyesine kattığımız 95 adet iş makinası ile birlikte aldığımız kombi asfalt makinası asfalt ve malzeme serme işlemini aynı anda yaparak hız kazanmamızı sağlıyor. Yaptığımız bu çalışmalarla diğer ilçelerimizde olduğu gibi Perşembe ilçemizi ve mahallelerini mutlu ediyoruz. Perşembe’mize hayırlı olsun” dedi. 

PERŞEMBE BELEDİYE BAŞKANI TANDOĞAN: “PERŞEMBE’YE YAPILABİLECEK EN İYİ İYİLİKLERDEN BİR TANESİ”

Yapılan asfalt çalışmasını değerlendiren ve Perşembe’ye yapılacak en iyi iyiliklerden bir tanesinin gerçekleştiğini vurgulayan Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfalt çalışması gerçekleştirilen yol, Perşembe’mizin ana damarlarından bir tanesi. Bu yolun yapılması Perşembe için çok önemliydi. Mahallerde yaşayan vatandaşlarımızın asfaltlanarak konforu artan bu yol ile merkeze gelmelerini sağlamış olacağız. Çok önemli bir konumda bulunan yolumuzun asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyorum. Bu çalışma Perşembe’ye yapılabilecek en iyi iyiliklerden bir tanesiydi. Mahalle sakinlerimizin ve bizlerin yüzü gülüyor” diye konuştu.

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Grup yolları tamamlanan Tepeköy Mahalle Muhtarı Ali Işık ve Şenyurt Mahalle Muhtarı Mehmet Coşkun yapılan çalışma dolayısıyla çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Yolun kendiler için bir hayal olduğunu belirten muhtarlar, “Yolumuz yıllardır atıl durumdaydı. Bu yol bizim için bir hayaldi. Hayalimizi gerçekleştiren ve yolumuzu asfalt ile buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandılar.

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir