https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUNA HAZIR

ORDU’DA OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUNA HAZIR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 292 OKULDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPARAK HİJYENİK HALE GETİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, eğitim öğretim sezonu öncesi öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitime başlaması için okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı 50 personel ve 24 saha aracının çalışmaları sonrası 292 ilköğretim okulunda 3 bin 523 dersliğin tamamı dezenfekte edilerek yeni döneme hazır hale getirildi.

292 OKULDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPILDI


Çocukların sağlığının korunması için titizlikle çalışma yürüttüklerini söyleyen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, 292 okulda ekiplerin dezenfekte çalışması yaptığını belirtti.


Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde talep eden tüm kamu kurumlarında düzenli olarak dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdiklerini ifade eden Daire Başkanı Okutucu, “Çocuklarımızın sağlıklı şartlarda eğitim alması için gerekli hazırlıkları yaptık. Ekiplerimiz okulların açılmasından bir gün önce il genelindeki 292 okulda dezenfekte çalışması yaptı. Çalışmalarımız kapsamında sıralar, masalar, pencere ve kapı kulpları, kantinler, tuvaletler, koridorlar Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ürünler kullanılarak hijyenik hale getirildi. Bu çalışmalarımız belirli periyotlarla okullarımızda ve diğer kamu kurumlarında aralıksız devam edecek” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir