https://www.unyegundemhaber.com/

ORDULU İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Sancaktepe’de metro istasyonu inşaatında kule vinç devrildi. Kazada 2 işçi yaşamını yitirdi, 1 işçi de yaralandı.

İstanbul Sancaktepe’de metro inşaatında kule vincin devrilmesi sonucu Metro inşaatında çalışan Aybastı nüfusuna kayıtlı Ahmet Düzgün İle  Yunus Karacaoğlu yaşamını yitirdi. Aynı kaza da yine Aybastılı Ali Özkanlı ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralı, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin kaza yerindeki incelemeleri tamamlamasının ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
  • Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü olay yerinde yetkililerden bilgi aldı.
  • – İBB’den kaza açıklaması

İBB’nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Çekmeköy metro şantiyesinde meydana gelen talihsiz kazada ne yazık ki 2 çalışanımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden emekçilerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Başkan Demirci, “Muhtarlarımızla Uyum İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Akkuş’ta 44 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek yeni dönemde yapılacak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunan Akkuş …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir