https://www.unyegundemhaber.com/

ORDULU ÖĞRENCİLER CUMHURBAŞKANI İLE BULUŞTU

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu köyünün okulu; Altınordu Gökömer İlkokulu Müdüresi, Öğretmenleri ve öğrencilerini TBMM de misafir etti.

Milletvekili Gündoğdu, TBMM’de gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile öğrencileri bir araya getirdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Grup Toplantısın ardından çocuklar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı buluşturdu. Ordulu öğrencilerle fotoğraf çekilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara karne hediyesi verdi.

Ordulu öğrencilerin TBMM gezileri hakkında konuşan Metin Gündoğdu; “Ordu’dan Ankara’ya gelen yavrularımızı Gazi Meclisimizde ağırlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, yarınımız, en güzel umutlarımız. TBMM koridorları bugün onların gülüşleriyle şenlendi. Onları Ordu Gökömer Köyü’nden alarak buralara getiren kıymetli öğretmelerimize de teşekkür ediyorum.
Ama bugünün onlar için en güzel anı; Sayın Cumhurbaşkanımız ve Meclis Başkanımız ile tanışmak ve onlarla fotoğraf çektirmek oldu. Miniklerimizi kırmayarak onlara unutamayacakları bir anı bırakan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Gündoğdu sözlerini; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir konuşmasında söylediği gibi, “Hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk, bir çocuğun kalbinden daha geniş bir umman yoktur.” diyerek tamamladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir