https://www.unyegundemhaber.com/

ORDULU POLİS MEMURU HAYATINI KAYBETTİ

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti.

Seydişehir ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliğinde görev yapan Ordu Gölköy Kale Mahallesi’nden polis memuru İsmail Üzüm (33) akşam saatlerinde ailesi ile birlikte yemek yediği sırada rahatsızlanınca eşi tarafından çağrılan ambulans ile hemen Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorlar tarafından yapılan müdahalelere rağmen Üzüm kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Üzüm’ ün cansız bedeni yakınları ve mesai arkadaşları tarafından hastane morgundan alınarak cenaze aracı ile Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne getirildi.Burada düzenlenen programa Kaymakam Deniz Pişkin Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe emniyet müdürü Cevdet Arıcı’nın yanı sıra İsmail Üzüm’ün mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.Yapılan duanın ardından Üzüm’ün cenazesi evinin önüne getirilerek burada helallik alındı.

İsmail Üzüm’ ün cenazesi eşinin memleketi olan Konya’ da toprağa verilmesini istemesi üzerine yarın düzenlenecek programın ardından Konya’ da defnedilecek.

İsmail Üzüm’ ün evli, iki kız çocuk babası olduğu ve ilköğretim birinci sınıfa giden kızının bu gün ilk karnesini alacağı öğrenildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir