https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’NUN EN UZAK OKULUNA ÜNTİD ‘DEN BÜYÜK DESTEK

ORDU’NUN EN UZAK OKULUNA ÜNTİD ‘DEN EN BÜYÜK DESTEK


Ünye Turizm İşletmecileri Derneği(ÜNTİD) öncülüğünde ve A52TV desteğiyle ve koordinatörlüğünü ÜNTİD üyesi Sanat Tarihi Bilim Uzmanı Nevra ARSLAN’nın yaptığı”Bir Kitap Bin Diyar” Kitap kampanyamız kapsamında Akkuş Kaymakamımız Sayın Emrah ARSLAN ve Akkuş Belediye Başkanımız sayın İsa DEMİRCİ ‘nin katılımlarıyla Akkuş İlçemizde bulunan Ordu ilinin en uzak okulunda finalini yaptığımız, kampanyamız kapsamında ;
İlkokul ve Ortaokul Kitapları 1.299 Adet
Lise düzeyi kitapları 252Adet Spor Malzemesi 65 Adet
Kırtasiye Malzemesi 370 Adet
Toplamda; 1.689 adet kitap, kırtasiye, spor ve okul malzemeleri desteği yapılmıştır. Kampanya kapsamında, Kargı Ferhat Akbulat İlkokul ve Ortaokulu ile Ünye Toki Ömer Çam İlköğretim Okulu’nun KARDEŞ OKUL olmasına aracılık ettik. Kampanya teslim merasiminde; Masal atölyesi, Hacivat ve Karagöz gösterisi, Tarım atölyesi, El Sanatları atölyesi düzenlenerek öğrencilerimize farklı deneyimler yaşattık.

2 0cak 2022′ de başlayan “Bir Kitap Bin Diyar” adlı kampanyamıza güçlü destek veren öncelikle, Ünye halkına ve Ülkemizin değişik yörelerinden destek veren tüm gönüllülerimize, Akkuş İlçemizde bizleri ağırlayan, karşılayan ve desteklerini esirgemeyen Argan YEG’e, eğitim camiası, ÜNTİD ve A52TV olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir