https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’NUN PARK VE YEŞİL ALANLARI NARENCİYE BAHÇESİNE DÖNÜŞÜYOR

ORDU’NUN PARK VE YEŞİL ALANLARI NARENCİYE BAHÇESİNE DÖNÜŞÜYOR

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MEYVE FİDANLARINI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmalarıyla binlerce ağaç toprakla buluşmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinin iklimine uygun diktiği fidanlarla park ve yeşil alanları narenciye bahçesine çeviriyor.

Doğal çevrenin korunması amacıyla hayata geçirdiği proje ve yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile il genelindeki ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gelecek kuşaklara daha yeşil bir Ordu bırakmak amacıyla, doğanın korunmasının yanı sıra yeşilin her tonunun artması için mücadelesini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda ağaçlandırma çalışması gerçekleştiriyor.

PARK VE YEŞİL ALANLARDAKİ AĞAÇLAR MEYVE VERECEK

Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında bu kez Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde iklim koşullarına uygun portakal, mandalina ve limondan oluşan narenciye fidanları toprakla buluşturuldu. Büyükşehir Belediye ekiplerinin çalışmaları ile ilçelerde bulunan park ve yeşil alanlar narenciye bahçesine dönüştü.

Yapılan ağaçlandırma çalışmaları bir yandan doğaya katkı sunarken bir yandan da vereceği meyvelerle park ve yeşil alanlarda zaman geçirecek olan vatandaşların tatması sağlanacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir