https://www.unyegundemhaber.com/

ORTUR ÇINARSUYU TESİSLERİ’NDE “ÇEVRE GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

ORTUR ÇINARSUYU TESİSLERİ’NDE “ÇEVRE GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin turizm iştirak şirketi ORTUR A.Ş’ye ait Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesisleri, ortaokul öğrencilerine ev sahipliği yaptı. “5 Haziran Dünya Çevre Günü” dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler, doğayı korumanın ve temiz tutmanın önemine dikkat çekmek amacıyla çevre temizliği yaptı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi Ordu Turizm A.Ş (ORTUR), bünyesinde bulunan tesisler etkinliklerin merkezi olmaya devam ediyor. Kaliteli hizmet ağı, özgün sunumu, geniş ve kapsamlı mekânları ile Ordu turizmine katkı veren ORTUR’un, Ünye’de hizmet veren Çınarsuyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesisleri ise önemli gün ve haftalarda düzenlenen etkinliklere öncülük ediyor. 

ÖĞRENCİLER ÇEVRENİN KORUNMASINA DİKKAT ÇEKTİ

ORTUR ve Altınordu Durugöl Ortaokulu tarafından “5 Haziran Çevre Günü” dolayısıyla Çınarsuyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesisleri’nde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte öğrenciler, doğanın korunmasına dikkat çekmek amacıyla hep birlikte çevre temizliği yaptı. Daha sonra Çınarsuyu parkını gezen öğrenciler, etkinlik kapsamında ayrıca sokak hayvanlarını besledi.

Öğrenciler tüm bu etkinlikler ve ORTUR Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesisleri’nin muhteşem doğası içerisinde çok özel bir gün yaşadılar.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir