https://www.unyegundemhaber.com/

ORTUR ÇITAYI YÜKSELTTİ

ORTUR ÇITAYI YÜKSELTİ

BU MEKÂNLARDA YOK YOK!

Ordu Büyükşehir Belediyesi turizm iştiraki ORTUR A.Ş. birçok alanda faaliyete geçirdiği sosyal tesisler ile Ordu’da farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra kurulan iştirak şirketlerinden bir tanesi olan ORTUR A.Ş. birçok sosyal tesisleri vatandaşın hizmetine sundu. İlçelerde faaliyete geçirilen sosyal tesisler Ordulu vatandaşlar başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

ORTUR A.Ş. olarak hedeflerinin sosyal tesis kavramını 19 ilçeye yaymak olduğunu belirten ORTUR A.Ş. Genel Koordinatörü Hatice Türkmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleri ile bu doğrultuda çalışmalara hız verdiklerini, söyledi.

“DÜNYA MUTFAĞI İLE YÖRESEL LEZZETLER BU MEKÂNLARDA BULUŞTU”

Ordu’nun her ilçesinde sosyal tesis kavramını yerleştirmek için çalışma yaptıklarını belirten ORTUR A.Ş. Genel Koordinatör Hatice Türkmen, bunu yaparken dünya mutfağının özel lezzetleri ile yöresel ürünleri bir arada harmanlamayı hedefledik, dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Genel Koordinatör Türkmen sözlerine şöyle devam etti:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesinden sonra kurulan turizm iştirak şirketimiz ORTUR A.Ş. aradan geçen süre içerisinde birçok alanda faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Özellikle normalleşme dönemi ile çalışmalarına hız veren şirketimiz birçok ilçemizde sosyal tesisleri vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Bunlar arasında Ordu’nun seyir terası olan Boztepe’de faaliyete başlayan Doğa Restoranımız, Tayfun Gürsoy Parkı’nda faaliyete başlayan Doğa Kafe,  yine sporun ve lezzetin bir arada buluştuğu Karşıyaka Spor Tesisi ve Tenis Kafe yine aynı şekilde Ünye ilçemizde bulunan Çamlık Kafe ile Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesislerimizde vatandaşlarımız hem yöresel lezzetlerimizi hem de dünya mutfağını bir arada bulabilirler. Bunlar

Ordu Büyükşehir Belediyesi

haricinde yine mobil büfelerimiz ile yine yerli ve yabancı turistlere hizmet etmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

“UNUTULMUŞ YÖRESEL LEZZETLERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

Ordu’yu lezzetleri ile anılan bir şehir kimliğine kavuşturmak adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden ORTUR A.Ş. İşletme Şefi İlkay Güler, “Yıllar önce var olan ancak aradan geçen süre içeresinde kayıp olan lezzetleri tekrar gün yüzüne çıkarmak adına ekip arkadaşlarımız ile çalışmalar yürütüyoruz. Bunun için şirketimiz çok büyük imkânlar verdi. Amacımız bu imkânları kullanarak geçmişte var olan bu kimliği tekrar gün yüzüne çıkartmak ve belediyemize ait bu sosyal tesislerimizde vatandaşlarımıza sunmak olacak. Aslında hedefimiz gastronomi alanında UNESCO tarafından tescillemiş bir Gaziantep kenti gibi olmak. Bunu bütün ORTUR tesislerinde yapacağımızdan herkesin emin olmasını istiyoruz. Bu fırsat ve bu ekip bizlerde olduğu sürece bunu rahatlıkla yapacağımızdan herkesin emin olmasını istiyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek verdiği için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kurulan ve kendi alanlarında başarılara imza atan iştirak şirketleri ORTUR A.Ş, ORTAR A.Ş, OREN A.Ş ve ORYAZ A.Ş üretimin yanı sıra istihdama da büyük destek veriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir