https://www.unyegundemhaber.com/

OSKİ DUR DURAK BİLMİYOR

OSKİ DUR DURAK BİLMİYOR

PERŞEMBE İLÇESİ EFİRLİ MAHALLESİNİN İÇME SUYU SORUNU TARİH OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) vatandaşların temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşması amacıyla Perşembe ilçesi Efirli Mahallesi’nde içme suyu ana şebeke hatları yenileniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı projelerini hayata geçirerek içme suyu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. 19 ilçede hayata geçirdiği projelerle ilçeleri modern altyapıya kavuşturan OSKİ, Perşembe ilçesi Efirli Mahallesin içme suyu ihtiyacını karşılayan ana şebekede yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan çalışma ile bölge halkı sağlıklı, temiz ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlayan çalışmalarda 3 bin 500 metre uzunluğundaki ana şebeke hattı ekipler tarafından kısa sürede tamamlanarak hizmete alındı.

“PERŞEMBE İLÇESİ EFİRLİ MAHALLESİ’NİN İÇME SUYU PROBLEMİNE NEŞTER VURULDU”

19 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, yapılan çalışmalarla ilçelerin modern içme suyu hatlarına kavuştuğunu söyledi.

Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarımıza Perşembe ilçesi Mahallesi’nde devam ediyoruz. Mahalleye içme suyu ihtiyacını karşılayan hat, ekonomik ömrünü tamamlamıştı ve sık arızalar meydana geliyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile bu mahallemizde geçtiğimiz ay çalışmalara başladık. Toplamda 3 bin 500 metre uzunluğundaki içme suyu hattı ekiplerimizin yoğun çalışması ile tamamlandı. Şuan abone hattı bağlantı çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar tamamlandığında Altınordu ilçesi Terzili İçme Suyu Arıtma Tesisinden gelen arıtılmış suları Efirli Mahallesine verilecek.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir