https://www.unyegundemhaber.com/

OSKİ SU HATLARINI YENİLİYOR

OSKİ SU HATLARI YENİLENİYOR

OSKİ SU HATLARI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), hayata geçirdiği yatırımların yanı sıra mevcut içme suyu sisteminin bakım ve onarımını yaparak olası uzun süreli su kesintilerinin önüne geçiyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Şehrin alt yapısını kuvvetlendirmek, meydana gelebilecek büyük su arızalarını ve su kesintilerini önlemek, yıllardır değişmeyen içme suyu hatlarını yenilemek adına OSKİ’YE bağlı ekipler, ana hatlarda geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

OSKİ ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında, Altınordu ilçe merkezinde geniş bir havzaya hizmete veren ve en büyük kapasiteli 15.000 metreküplük ve 4.000 metreküplük içme suyu depolarının giriş borularındaki sızıntıları önlemek adına başlatılan çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

UZUN SÜRELİ KESİNTİLERİN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORUZ

15.000 metreküplük ve 4.000 metreküplük içme suyu depolarının giriş borularındaki sızıntıları önlemek adına başlatılan çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Altınordu ilçe merkezinde nüfusun büyük çoğunluğunun içme suyu ihtiyacını sağlayan depolarımızın bakım, onarım ve temizlik çalışmaları ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Bakım çalışması sırasında Altınordu ilçemizin büyük çoğunluğunun su ihtiyacını karşılayan 15.000 metreküplük ve 4.000 metreküplük içme suyu depolarının giriş borularında sızıntı tespit ettik. Gelecekte uzun vadeli su kesintilerinin önüne geçmek ve vatandaşlarımıza daha kaliteli su verebilmek adına ekiplerimiz çalışma başlattı. Depolarımıza gelen suyun girişini sağlayan borularda meydana gelen bu arızaların giderilmesi ve önümüzdeki günlerde meydana gelecek uzun süreli su kesintilerinin önüne geçmek adına ekip arkadaşlarımız yoğun bir çalışma yürütüyorlar” diye konuştu.

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir