https://www.unyegundemhaber.com/

OSKİ’DEN ÇAMAŞ’A EVLADİYELİK YATIRIM

OSKİ’DEN ÇAMAŞ’A EVLADİYELİK YATIRIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) tarafından 2 yılda yapılan çalışmalarla Çamaş ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon sorununun büyük ölçüde çözüldüğünü ve yatırımların devam edeceğini söyledi.

ALT YAPI SORUNLARI BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇÖZÜLDÜ

Geride bırakılan 2 yıllık süreçte Çamaş ilçesinde önemli yatırımların hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlçemize 14,5 km’lik içme suyu hattı, 16 km’lik kanalizasyon hattı, 1 su alma yapısı ve 1 adet fosseptik yatırımı kazandırdık” dedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

OSKİ tarafından ilçede yatırımlara devam edildiğini söyleyen Başkan Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak göreve başladığımız ilk günden itibaren yatırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Bu süreçte OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2 yılda yapılan çalışmalarla Çamaş ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon sorununun büyük ölçüde çözdük. Şu ana kadar ilçemizde toplamda 14,5 km’lik içme suyu hattı, 16 km’lik kanalizasyon hattı, 1 su alma yapısı ve 1 adet fosseptik yatırımı kazandırdık. Önümüzdeki süreçte bu yatırımlara hız kesmeden 19 ilçemizde devam edeceğiz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir