https://www.unyegundemhaber.com/

PANAROMA KAFE 29 MAYIS’TA AÇILIYOR

PANAROMA KAFE 29 MAYIS’TA AÇILIYOR

Karadeniz Turizminde önemli yere sahip olan Asarkaya Kent Ormanı’nda yapım çalışmaları tamamlanan Panorama Kafe ve Restoran 29 Mayıs’ta açılıyor.

Ünye Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ve kısa sürede tamamlanan Asarkaya Panorama Kafe ve Restoran’ın açılışı 29 Mayıs Pazar günü yapılacak.

Karadeniz’de denize en yakın kent ormanı olma özelliği taşıyan ender yerlerden biri olan Asarkaya Kent Ormanı yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla 2022 yaz sezonunda hazır hale getirildi. Mesire alanının yanı sıra 180 derecelik görüş açısıyla bölge halkının hizmetine sunulacak olan Panorama Kafe ve Restoran’da çalışmalarda sona gelindi. Asarkaya Panorama Kafe ve Restoran’da iç tefrişat ve peyzaj çalışmaları tamamlanırken açılış tarihi de belirlendi.

BAŞKAN TAVLI “BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Tamamen yenilediğimiz Asarkaya Kent Ormanı’nda eşsiz konumu ve 180 derecelik muhteşem manzarası ile Ünye’mizin turizmine kazandıracağımız Panorama Kafe ve Restoran’ı açıyoruz. 29 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da açılışını gerçekleştireceğimiz Panorama Kafe ve Restoran’da hemşerilerimiz ve bölge insanımız güzel ve keyifli zaman geçirecektir. Aynı zamanda Ünye turizmine de katkı sunacağına inandığımız restoranımızın açılışına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ünyemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

MESİRE ALANI BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Ünye Asarkaya Kent Ormanı’nda yenileme çalışmalarıyla birlikte birçok donatı yenilenerek hizmete sunuldu. Çalışmalar kapsamında çocuklar için hazırlanan tırmanma, denge, kaydırak gibi birçok öğeyi içinde bulunduran oyun grubu çocukların Kent Ormanında eğlenceli vakitler geçirmelerini sağlayacak. Asarkaya’da basketbol sahası, Manyetik Ünye Kumundan zemini bulunan futbol sahası, yürüyüş yolları, yeni semaverhane ve büfe bölümü, doğal yapıya uygun WC’ler, otopark alanı çalışmaları da tamamdı. Son olarak 180 derecelik manzarası ile Asarkaya Panorama Kafe ve Restoran çalışmaları da tamamlanarak yapılacak açılışla misafirlerini ağırlayacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir