https://www.unyegundemhaber.com/

PCR DEĞİL, AŞI MECBURİ OLMALI !

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, “Tedbir: PCR testi mecburiyeti değil, aşı mecburiyeti olmalıdır” çağrısı yaptı.

Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun,

“Her gün yüzlerce kişinin ölümüne neden olan pandeminin önlenmesi için, ‘’sadece ve sadece kendini düşünme bencilliği ile hurafelere inanarak‘’ aşı olmayı reddedenler, çok yanlış karar vermişlerdir, belki de hayatlarıyla kumar oynamışlardır. Keyfi olarak Aşı retçiler, Pandeminin uzamasına neden olacakları İçin, bundan sonra atılacak en doğru adım, aşıyı bilinçli olarak ve geçerli bilimsel hiç bir mazereti olmadan red edenlerin, toplum içine alınmamaları olacaktır.

PCR yaptırmak asla çözüm olmaz çünkü PCR sonuçta yalancı negatif sonuç da verebilir. Dolayısıyla bu durum da toplumu tam olarak koruyabilecek bir yol değildir. Eğer PCR testi aşıyı red edenlere yapılacaksa bile, bu kesinlikle ücretli olmalıdır. Keyfi aşı retçiler, asla bu ülkenin kaynaklarını israf etmemelidirler” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir