https://www.unyegundemhaber.com/

PERŞEMBE İLÇESİ SARAY VE ŞENYURT MAHALLELERİ İÇME SUYU HATLARINA KAVUŞUYOR

PERŞEMBE İLÇESİ SARAY VE ŞENYURT MAHALLELERİ İÇME SUYU HATLARINA KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği projelerle içme suyu sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor.


Perşembe ilçesi Saray ve Şenyurt Mahallelerinin içme suyu ana isale hatları OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Her iki mahallenin mevcut su ihtiyacı düzensiz ve bahçelerde bulunan lokal kaynaklardan karşılanmaktaydı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ in talimatları doğrultusunda OSKİ Genel Müdürlüğü bölgenin içme suyu sorunlarını çözecek çalışmalara başladı.


İKİ MAHALLE İLK DEFA DÜZENLİ İÇME SUYU SİSTEMİNE KAVUŞACAK


Çalışmalar hakkında bilgi veren OSKİ Genel Müdürü Murat Us;” Perşembe ilçesi Saray ve Şenyurt Mahalleleri, yapılan içme suyu yatırımlarının ardından düzenli içme suyu sistemine kavuşacak. Hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz; toplam 8.702 metre uzunluğundaki içme suyu boru hattının 4.400 metrelik bölümü ile 1 adet 100 m3’lük içme suyu deposunun betonarme çalışmalarını tamamladı. 2 adet maslak ve 1 adet su alma yapısının çalışmaları ise devam ediyor. Yapımına devam edilen çalışmalar tamamlandığında; Perşembe ilçesi Saray ve Şenyurt Mahallelerinin içme suyu sorunlarını ortadan kaldırmış olacağız.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir