https://www.unyegundemhaber.com/

PROJE KAPSAMINDA MİNİK ÖĞRENCİLER YETENKELERİNİ KONUŞTURDU

PROJE KAPSAMINDA MİNİK ÖĞRENCİLER YETENKELERİNİ KONUŞTURDU

Ünye Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu öğrencileri öğretmenlerinin desteğiyle oluşturdukları proje kapsamında yeteneklerini sergiledi.
Gelecek yıllarda hallerinde bulunan meslekleri yaptığı ürünlere yansıtan yaklaşık 80 öğrenci, oluşturulan proje sayesinde hayallerini maketlere yansıttı. Özellikle çocukların gelişim ve hayallerinin üretildiği proje, çocukların gelecek yıllara olan mesleklerini de yansıtmayı hedefliyor.

Yürütülen projenin çocuklara etkisini anlatan Ünye Şehit Fatih Efiloğlu Sınıf Öğretmeni Gülcan Çiçek,”Çocuklarımıza burada öncelikle doğal afetlerden korunma ve depreme dayanıklı evler tasarladık. Daha sonraki projemizde yangınlarda söndürülebilecek uçakları tasarladık. Ve bu günde Avrupa ortaklarımızla hayata geçirdik” dedİ.

Proje ortaklarından 2. Sınıf öğretmeni Yakup Karabulut ise,” Burada öğrencilerimiz doğal afetler konusunda bilinçlenerek proje hayata geçirdiler. Yangına dayanıklı evler, köprüler ve bunlarla alakalı bilinçlendirici çalışmalar yapıldı. Ben burada kurucu ortağımız olan Gülcan Çiçek hocamızla birlikte etkin bir çalışma gerçekleştirdik. Bu projede 80 öğrencimiz ve öğretmenlerimiz görev aldı” diye konuştu.

Proje kapsamında çocuklara ise doğal afetlerin yanı sıra bilinçlendirmede öğretiliyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir