https://www.unyegundemhaber.com/

PROJE KAPSAMINDA ÖĞRENCİLER İSPANYA’YA GİDİYOR

PROJE KAPSAMINDA ÖĞRENCİLER İSPANYA’YA GİDİYOR

Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen “Stajıma Avrupa’da Başlıyorum”adlı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği Projesi hazırlık çalışmaları düzenlenen kültürel ve mesleki hazırlık semineri ile tamamlandı. Seminerde katılımcı öğrencilere İspanya ve İspanya turizmi hakkında bilgi verildi, staj bölgeleri, işletmeler, lojistik organizasyonu anlatıldı.

Gruplar 20 Şubat tarihinde hareketlilikleri gerçekleştirmek üzere yola çıkacaklar. Konaklama ve Seyahat Hizmetleri ile Yiyecek İçecek alanından 14 öğrenci İspanya’da 2 farklı şehirde 3 hafta süre ile staj yapacaklar. Proje kapsamında, Okul Teknik Müdür Yardımcısı ve Erasmus Koordinatörü Mehmet Güngör Can refakatinde 8 öğrenci İspanya’nın Gijon şehrinde, Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğretmen Mustafa Temiz refakatinde 6 öğrenci ise Cordoba şehrinde proje ortaklarımız olan otel ve restoranlarda staj yapacaklar.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir