https://www.unyegundemhaber.com/

RAMAZAN AYI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI

RAMAZAN AYI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI

Ünye Ramazan’ı karşılamak üzere Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan kortej yürüyüşü Hükümet Caddesi ve Hanboğazı üzerinden Ünye Devlet Sahil Yolunda devam ederek İskelede sona erdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının eşlik ettiği kortej yürüyüşünde Ramazan ayı coşku ve sevinçle karşılandı. Mehter Takımının gösterisini ilgi ile izleyen vatandaşlar cep telefonları ile fotoğraf ve video çekerek anı ölümsüzleştirdi.

Akşam ezanının okunmasıyla ilk Ramazan topunun atılmasının ardından, havai fişek gösterisi ile program sona erdi.

Programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “11 ayın sulatanı; başı mağfiret, ortası rahmet, sonu kurtuluş olan Ramazan ayınızı şimdiden tebrik ediyorum. Malumunuz 2 yıl boyunca pandemi münasebetiyle Ramazana ayının, birlikte dostluk ve kardeşlik içerisinde birbirimizle yakınlaşmış bir vaziyette faziletini yaşayamamıştık.” dedi.

Tüm İslam alemi ve Ünyelilerin Ramazan ayını tebrik eden Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise, “Karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyeye ulaştığı bereket ayı Ramazan-ı Şerife ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan ayının ülkemize tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerinde bulundu..

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir