https://www.unyegundemhaber.com/

REİS SPOR KULÜBÜ İL ŞEÇMELERİNDE MADALYALARI TOPLADI

Yetiştirdiği sporcular ile birçok dalga aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettiren Reis Spor Kulübü, 2022 yılına da başarı üstüne başarı kazanmaya devam ediyor.

Taekwondo, Wushu ve Kick Boks dallarında gerçekleşen büyükler ve ortaokullar il seçmelerinde başarılar kazanan Reis Spor Kulübü, son olarak Liselerarası Gençler Taekwondo İl Seçmelerinde de 7 madalya kazandı.

Ocak ayı içerisinde Ordu’da düzenlenecek olan Kick Boks Türkiye Şampiyonası ve Şubat ayı içerisinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Wushu Türkiye Şampiyonası’na da katılacak olan Reis Gençlik Spor Kulübü, bu turnuvalardan da başarı ve madalyalar ile dönmeye kararlı şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

Liselerarası İl Seçmelerinden 7 Madalya İle Döndük

12 sporcu ile il seçmelerine katıldıklarını ve 7 madalya kazandıklarını ifade eden Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, “Taekwondo, Wushu, Kick Boks Federasyonlarımızın 2022 yılı Türkiye Şampiyonları yapılacağından dolayı ilimizde Taekwondo, Wushu ve Kick Boks il seçmeleri gerçekleşti. İlk etapta 9 Ocak’ta büyükler il seçmesi yapıldı. Ardından ayın 11’inde ortaokullar il seçmesi, son olarak da 12 Ocak günü Liselerarası Gençler Taekwondo bay ve bayan il seçmesi düzenlendi. Biz Ünye Reis Gençlik Spor Kulübü olarak ilçemizdeki 6 ayrı liseden 12 sporcumuzla seçmelere katıldık. Sağlık Meslek Lisesinden bir ve Mustafa Rakım Lisesi’nden bir sporcumuz il ikincisi oldu. Diğer liselerden 5 sporcumuz da il 3.’sü oldu. Seçmelerde 2 final, 5 tane de yarıfinal müsabakası oynadık ve 7 madalya alarak ilçemize döndük” dedi.

Turnuvalarda Sporcularımıza Güveniyoruz

5 Sporcu ile Ordu’da Kick Boks Şampiyonasına katılacaklarını belirten Arslan, “Sporcularımızın çoğu bir ay sonra Sivas’ta yapılacak olan Liselerarası Gruplar Türkiye Şampiyonası’na katılacaklar. 18 Ocak tarihinde Ordu ilimizde 10 gün sürecek Kick Boks Türkiye Şampiyonası var. Bu şampiyonaya da kulübümüzden 5 sporcu ile katılacağız. Biz sporcularımıza güveniyoruz ve mutlaka derece ve dereceler bekliyoruz. Yine Ezgi Arslan isimli sporcumuz ayın 18’inde Taekwondo Büyüklerde Konya’da yarışacak. Akabinde ayın 27 yada 28’inde Wushu il seçmesi olacak. Daha sonra Wushu Türkiye Şampiyonası 5-16 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecektir” diye konuştu.

Bizleri Destekleyen Müdürlerimize Teşekkür Ederiz

Desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, “Bizler yoğun bir Ocak ayı temposundayız. Sporcularımızı il şampiyonlarındaki başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Temennimiz Türkiye Şampiyonlarından da madalya getirerek Milli Takıma girmeleridir. Bize liselerde maçlara gitmemiz için lisans çıkarmakta yardımcı olan okul müdürlerimize, Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Onlar bizlere yardımcı olup lisans çıkartmasalar bizim bu turnuvalara katılma şansımız yoktu. Yine bizim her zaman yanımızda olan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Gençlik Spor İl Müdürümüz Mustafa Bey’e ve İlçe Spor Müdürümüz Aydın Bey’e teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir