https://www.unyegundemhaber.com/

SAADET PARTİSİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Saadet Partisi Ünye İlçe teşkilatı haftalık gerçekleştirdikleri ziyaretlerini Ünye İlçe Sağlık Müdürü Sayın Doktor Yusuf Güney Beyefendiyi makamında ziyaret ederek başladı. Sohbet karşılıklı fikir alışverişi yaparak sonlandı. Son olarak kendisine başladığı yeni görevinde Saadet Partisi Ünye İlçe Teşkilatı olarak başarı temennilerini iletti.

Akabinde ikinci ziyaretlerini Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Celal Sarısoy Beyefendiyi makamında ziyaret etti. Kendisine ilçemize hoşgeldiniz dileklerini iletti ve başarı temennisinde bulundu. Ziyaret sonlandırırken kendisinin şahsında ilçemizdeki tüm emniyet teşkilatı mensubu kardeşlerimize ve kendisine yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu.

Son ziyareti Ünye 1957 spor Kulübü Başkanı Osman Karayiğit’ e oldu. Yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Yeni sezonu başlayacak olan Bölgesel Amatör Ligde tüm kulüp çalışanlarına ve futbolculara başarılarla dolu bir sezon geçirmelerini ve 3. Lig yolunda kulübümüze başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir