https://www.unyegundemhaber.com/

SAĞLIKTA FARKINDALIK İÇİN KADINLAR SORACAK , UZMANLAR AYDINLATACAK

Doktorlar  – Kadınlar sağlık buluşması gerçekleştirecek.

Dünya Kadınlar haftası nedeniyle sağlıklı kadınlar etkinliğinde Doktorlar  – Kadınlar sağlık buluşması gerçekleştirecek.

Ordu Tabip Odası tarafından toplumda kadın sağlığının korunması amacıyla, dünya kadınlar haftasında, bir sağlık etkinliği düzenliyor.

Kadınların sorunların konuşulacağı konferansa davet eden Ordu Tabip Odası Başkanı Ali Coşkun, “Dünya Kadınlar Haftasında sağlıklı kadınlar etkinliğinde toplumumuzun can damarı kadınlarımız, annelerimiz ve kız kardeşlerimiz için, sağlıklarını korumak, ne olduğunu bilmedikleri sağlık şikâyetlerinde profesyonellerden yardım almak için, tüm kadınlarımızı, bölgede görev yapan kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarıyla buluşturmak istiyoruz. Bu doktor – halk buluşmasını Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde 5 ve 6 Mart tarihlerinde ve ekteki broşürlerde belirtilen salonlarda ve ilgili tarihlerde, belirtilen konuşmacı hekimlerle yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir