https://www.unyegundemhaber.com/

ŞAMPİYONLAR İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Finlandiya’da düzenlenen şampiyonada ordu ve Türkiye’yi temsil eden Yusuf Fehmi Genç ve Melihcan Günay şampiyona dönüşü ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu’yu ziyaret ettiler.

Mili haltercilerimiz Yusuf Fehmi Genç ve Melihcan Günay şampiyona sonrası mutluklarını ve başarılarını paylaşmaya devam ediyorlar. Bugün antrenör Cumali Tekin eşliğinde ilçe Gençlik ve Spor müdürünü ziyaret eden sporcular şampiyonanın değerlendirmesini yaptılar.

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Aydın Kuyumcu, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın direktifleri doğrultusunda İl Spor Müdürlüğümüzün destekleri ile bundan 6 yıl önce Ünye’de halter sporu çalışması yaptık. Başta antrenörümüz Cumali Tekin beyin özverili çalışmaları ile Ünye’mizi ulusal ve uluslararası anlamda öne çıkarmaya çalıştık. 6 yıl önce yaptığımız çalışmalarda Yusuf Fehmi Genç sporcumuz ve Melihcan Günay kardeşimizi okul taramalarında halter sporuna teşvik ederek spor hayatlarına başlattık.

SPORCULAR ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARLA BAŞARIYA ULAŞTI

Spor hayatları süresince İl Spor Müdürlüğümüzün, İlçe Spor Müdürlüğümüz ve antrenörümüzün özverileri ile Belediye Başkanlığımız, Kaymakamlığımız ve sponsor olan iş insanlarımızın, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ile Ünye Ticaret Borsamızın destekleri ile sporcularımız hem sosyal hayatlarında hem de spor hayatlarında özveri ile çalışarak bu başarılara kavuşmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi onurlandırıp şanlı Türk Bayrağımızı şampiyonalarda göndere kaldırdıkları için kendilerini kutluyor, önümüzdeki şampiyonalarda kendilerinden daha büyük başarılar bekliyoruz.” diye konuştu.

DAHA İYİ YERE GELMELERİNİ ARZULUYORUM

Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Halter Antrenörü Cumali Tekin, “Mutluyuz, heyecanlıyız. Verdiğimiz emeklerin karşılığını alıyoruz. Daha dün gibi başladıkları günler gözümüzün önüne geliyor. İkisine de başarılarının devamını diliyorum. İnşallah daha iyi yerlere gelirler, bize bu gururu yaşatmaya devam ederler. Bize destek veren İlçe Müdürümüze, İl Müdürümüze, Kaymakamımıza ve iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar isteklerimizi eksik etmediler.” dedi.

BU MADALYALAR ALTIN OLARAK GELECEK

Avrupa 2.’si Milli Sporcu Yusuf Fehmi Genç, “Güzel dereceler elde ettik. İnşallah bu başarılar kat kat artacak. Bu madalyalar altın olarak gelecek Ünye’mize. Bugüne kadar bize inanan, güvenen ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

ULUSLARARASI İLK MADALYAM

Avrupa 3.’sü Mili sporcu Melihcan Günay, “Avrupa 3.’sü oldum. Mutluluğumu Ünye’deki sevdiklerimle paylaştım. Güzel bir yarışmaydı. Uluslararası ilk madalyamdı. Mutluyum, hocalarımıza kulübüm Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Beni destekleyen aileme, arkadaşlarıma, Ünye’deki büyüklerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir