https://www.unyegundemhaber.com/

Şampiyonluğa 1 maç kaldı

TFF Kadınlar 2.Lig B Grubunda oynayan Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımının şampiyonluğunu ilan etmesine 1 maçı kaldı.

Takım Antrenörü Muhammet Kışla, “Hatay’daki maçı kazandığımızda sezonunun kadın liglerindeki ilk şampiyonu olma unvanını elde edecek, şampiyonluğumuzu ise 9.Hafta maçında Ünye Şehir Stadı’nda taraftarımızla birlikte kutlayacağız.” dedi.

Muhammet Kışla konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “TFF Kadınlar 2.Lig B Grubunda deplasmanda Osmaniye Kadın Spor takımını da mağlup ederek 7’de 7 yapan ve 53 gol atarak kalesinde gol yememe rekorunu 17 maça çıkaran Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımımızı, asından yedeğine tüm oyuncularımı tebrik ediyorum.

Yine de tevazuyu elden bırakmadan ifade etmek gerekirse 31 maçtır yenilgi yüzü görmeyen bir takımın hocası olmaktan da mutluluk duyuyorum. Bu bir başarı hikayesidir ve elbette ekip işidir. Kararlı bir duruştur. Sahada bu başarıyı getiren futbolcu ve biz teknik ekibin arkasında Hüseyin Gerçeker başkanlığında güçlü bir yönetim ekibi var ki her biri birbirinden değerli yönetim kurulumuza artık o çok arzu ettiğimiz şampiyonluğu hediye etmemize sadece bir maç mesafedeyiz.

Önümüzdeki hafta sonu Hatay deplasmanında maçı kazandığımızda 2021-2022 sezonunun kadın liglerindeki ilk şampiyonu olma unvanını elde edeceğiz. Ve şampiyonluğumuzu 9.Hafta maçında Ünye Şehir Stadı’nda taraftarımızla birlikte kutlayacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” ifadelerinde bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir