https://www.unyegundemhaber.com/

ŞEHİT AİLELERİ İLE GAZİ VE AİLELERİ YENİ YERİNDE AĞIRLANACAKLAR

ŞEHİT AİLELERİ İLE GAZİ VE AİLELERİ YENİ YERİNDE AĞIRLANACAKLAR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in şehit ve gaziler için verdiği dernek sözü yerine getiriliyor.

Öncesinde eski otogar binası içerisinde yer alan, şehit aileleri ile gazi ve ailelerine hizmet veren “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesi” Başkan Güler’in verdiği söz ile yeni yerinde şehit aileleri ile gazi ve ailelerini ağırlayacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Daha modern ve konforlu şartlarda hizmet verebilmek amacıyla Başkan Güler’in talimatlarıyla Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi Çelebioğlu Caddesi Civil Irmağı kenarında yaklaşık 160 metrekare alanda inşasına başlanan dernek son rötuşlarda yapılarak açılmaya hazır hale getiriliyor.

“BÜTÜN GÜZELLİKLER ONLARA FEDA OLSUN””

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler çalışmaları yerinde incelemek ve gelinen durum hakkında bilgi almak için derneğe ziyaret gerçekleştirdi. İncelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güler, “Bütün güzellikler onlara feda olsun” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Ülkemizin ve milletimizin gururu olan şehit ve gazilerimiz için söz vermiştik. Onlara güzel bir lokal yapalım, güzel bir büroları olsun diye. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Altınordu ilçemizde Civil Irmağı kenarına mükemmel bir yer yaptık. Onlar burada dinlenecek, hatıralarını yad edecekler. Kendileri de bu durumdan oldukça mutlular. Tabi bu güzel gelişmeleri görünce bizde oldukça mutlu olduk. Bütün güzellikler onlara feda olsun. İnşallah bundan sonraki günlerini daha anlamlı geçirecekler. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir