https://www.unyegundemhaber.com/

Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz Bu Bayram da Yalnız Bırakılmadı

Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz Bu Bayram da Yalnız Bırakılmadı

Vali Tuncay Sonel, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen program kapsamında, şehit ve gazi derneklerini ziyaret etti.

Beraberinde, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Ahmet Meydan, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesini, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesini ve Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, dernek başkanları ve dernek üyesi şehit aileleri ve gazilerin bayramını kutladı.

İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden Vali Tuncay Sonel ve beraberindeki protokol, burada dernek başkanı Nurettin Korkmaz ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Burada şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Sonel, şehit ailelerinin bayramını kutlayarak devletin her daim yanlarında olduğunu söyledi. 

Dernek Başkanı Nurettin Korkmaz, Ordu’da bulunan şehit ve gazi ailelerini GAP turuna gönderen Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etti.

Daha sonra Türkiye Muharip Gazileri Derneğini ziyaret ederek burada dernek başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ve muharip gaziler ile bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, dernek üyelerinin bayramını kutlayarak, hal ve hatırlarını sordu. 

Türkiye Muharip Gazileri Derneğini Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya kendilerini Diyarbakır, Mardin, Batman ve Şanlıurfa gezisine gönderen Vali Sonel’e teşekkür ederek, “Sayın Valim sizlere çok teşekkür ediyorum. Şehit ve gazi ailelerimize yapmış olduğunuz bu jest inanın bizleri çok duygulandırdı. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.

Dernek ziyaretleri kapsamında son olarak Ordu Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneğine giden Vali Tuncay Sonel, burada dernek başkanı Şenel Şahin ve dernek üyelerince karşılandı.

Şehit aileleri ve gazilerin Kurban Bayramı’nı kutlayan Vali Tuncay Sonel, “Sizler bizim başımızın tacısınız. Devletimizin sıcaklığını, şefkatini kıymetli şehit ailelerimize, gazilerimize gösteriyoruz. Bu bayram da yanlarında olarak yalnız olmadıklarını hissettirmeye gayret göstereceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı bir ömür diliyorum. Sizler bizim başımızın tacısınız, bu nedenle sizler için ne yapsak azdır” diye konuştu.

Dernek Başkanı Şenel Şahin ise Vali Tuncay Sonel’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Sağ olsun Valimiz her fırsatta bizleri ziyaret ediyor. Bir ihtiyacımız, isteğimiz olduğunda hiç geri çevirmeden yardımcı oluyor. Ayrıca bizleri bir sözümüzle GAP turuna gönderdiniz. Bu gezi bizler için çok iyi oldu. Bölgeyi ilk kez gördük, ufkumuz açıldı ve bakış açımız değişti. Çok keyifli bir gezi oldu. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir