https://www.unyegundemhaber.com/

ŞEHİT EREN BÜLBÜL’ÜN İSİMİ ÜNYE’DE YAŞATILACAK

ŞEHİT EREN BÜLBÜL’ÜN İSİMİ ÜNYE’DE YAŞATILACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, Hayırsever İş İnsanı Banu Akdeniz tarafından Ünye ilçesinde yaptırılan Şehit Eren Bülbül Özel Eğitim Anaokulunun açılış törenine katıldı.

Gerçekleştirilen açılış programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, protokol mensupları, Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, kızı Zeynep Bülbül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BU ESER BİZİ GURURLANDIRDI

Ordu’da yapılan bu eserin kendilerini gururlandırdığını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler,” Bu eserin karşısında söz söylemeye gerek yok. Çünkü gönlümüzde yatan Eren Bülbül kardeşimizin, evladımızın en güzel eserlerinden bir tanesi oluşturdukları için, Hayırsever İş İnsanı Banu Akdeniz ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir eserin ilimizde yapılması bizleri ayrıca gururlandırdı. Bu vesileyle başta Eren Bülbül olmak üzere tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun”

Ordu Büyükşehir Belediyesi

HİÇBİR ŞEHİDİMİZİ UNUTMADIK

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Şehitlerimiz, gazilerimiz bizlerin başının tacıdır. Hainler tarafından şehit edilen Eren Bülbül evladımızı ve Ferhat Gedik Astsubayımızı unutmuyoruz, unutturmayacağız. Biz bu ülke için kanlarını seve seve kanlarını akıtan hiçbir şehidimizi unutmuyoruz. Rabbim ailelerini cennetinde onlarla kavuştursun. Bu vatana bu toprağa rengini şehitlerimizin kanlarından alan ay yıldızlı bayrağımıza seve seve canını feda eden tüm şehitlerimize Eren Bülbül evladımız başta olmak üzere hepsinin mekânı cennet olsun” dedi

Ordu Büyükşehir Belediyesi

BİR ÇOCUK GELİŞİR, DÜNYA DEĞİŞİR

Programda konuşan Hayırsever İş İnsanı Banu Akdeniz, “Hayatım boyunca bir ülkeye bir topluma bir bireye yapılacak en önemli yatırımın eğitim olduğunu düşünüyorum. Bir çocuk gelişir, dünya değişir sözünden çok etkilendim. Büyük değişimler küçük adımlarla başlar ve zamana gelişir. Ben birlikte büyüyeceğini düşündüğüm bu küçük adımı Ordu’da, Ünye’de attım. Başta Ordu Valisi, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer bürokratların verdiği destek ile bu adım büyüdü. İnşallah bu eğitim yuvasından vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetişir” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

BİZ NE YAPIYORSAK ÇOCUKLARIMIZ VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN YAPIYORUZ

Törende bir konuşma gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Biz ne yapıyorsak çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için yapıyoruz. Bu eğitim yuvalarında o güzelim çocuklarımız yetişsinler ve bu vatan üzerindeki ay yıldızlı bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanması için yapıyoruz. Bizim Eren Bülbülümüz de, annesinin kuzusu böyle okullarda okudu. Vatan ve millet sevgisini ailesinden, öğretmenlerinden, camideki hocasından, arkadaşlarında ve büyüklerinden aldı. O sorumlulukla hakka yürüdü ve şehit oldu. Çocuklarımızın geleceği hepimiz için önemli. Ordu’da Ünye ilçemizde hizmete aldığımız bu Özel Eğitim Anaokuluna böyle güzel bir isim verildiği için de ayrıca müteşekkiriz. Allah razı olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Program daha sonra açılış kurdelesinin kesilmesi ile sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN TAVLI’YA ÇINARLIK VE KALEDERE’DEN GÜÇLÜ DESTEK!

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Çınarlık Mahallesi’nde vatandaşlarla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir