https://www.unyegundemhaber.com/

Şehitlerimiz Dualarla Yad Edildi

Kurban Bayramı münasebetiyle Ordu Valiliğince düzenlenen program kapsamında, Ordu Şehitliğindeki şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek, dualarla yad edildi.

Ordu Şehitliğinde düzenlenen programa, Vali Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Ahmet Meydan, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, AK Parti İl Başkan Vekili Hamdi Şensoy, MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, daire müdürleri, askeri erken, muharip gaziler ve şehitlerin yakınları katıldı.

Şehitlikteki program, İmam Hatip Cami Müezzini Yunus Sakı’nın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. 

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından Altınordu Müftüsü Abdullah Söylemez tarafından şehitlerimiz için dua edildi.

Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından, Vali Tuncay Sonel ve beraberindeki protokol mensupları, şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakarak, dua ettiler. 

Vali Tuncay Sonel, programa katılan şehit aileleri ve yakınlarının hal ve hatırlarını sorarak, bayramlarını kutladı. Şehit ailelerinin çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Sonel, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

9 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ordu ili asayiş raporu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir