https://www.unyegundemhaber.com/

SEMT SAHALARINDA PROTOKOL MAÇI

Ünye Belediyesi ve Ünye Kaymakamlığı tarafından ilçeye semt sahalarının kazandırılması sonrası ilk kurumlar arası maç düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan semt sahaları nedeniyle maç düzenleyen ilçe protokolü, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yanında bulunan  alanda bir araya geldi.

Maç öncesi konuşan  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Şuan üzerinde bulunduğumuz semt sahamızda kendi işlemini, özelliğini tamamen yitirmiş sahalarımızdan bir tanesiydi. Gençlik ve Spor Bakanımızın Ordu İlimizi ziyaretinde semt sahalarının yenilenmesinde bizlere ciddi derecede destekleri oldu. Katkılarından dolayı Ordu Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Sayın Gençlik Spor Bakanımıza da teşekkür ediyoruz. Bizim daha iyi, daha düzgün şartlarda vatandaşlarımızın enerjisini atması için semt sahalarını İlçemize kazandırdık. Şuan tamamlanmasını beklediğimiz üç tane semt sahası kaldı ve çalışmaları devam ediyor, bir ay içerisinde tamamlanacak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Buradaki semt sahalarımızda standartlara uygun değildi, yenilenmesiyle birlikte amatör spor kulüplerimizin standarda uygun bir semt sahasında hem antrenmanlarını yapma hem de enerjilerini atma fırsatı bulacaklar. Bugün burasının bitmiş haliyle ilk stardını veriyoruz, hemşerilerimize, gençlerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir