https://www.unyegundemhaber.com/

SEYİT TORUN ÜNYE’DE

SEYİT TORUN ÜNYE’DE

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Atilla Şahin ve Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, partili teşkilatla ve vatandaşlar beraber bayramlaşma programı düzenledi. İlk olarak hanboğazından  başlayan ziyaret hükümet caddesi boyunca devam ederken, emirgan çay bahçesinde ise CHP heyeti vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada ilk olarak konuşan  Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ile Sayın Vekilimiz Mustafa Adıgüzel ile birlikte bir bayramlaşma programı gerçekleştirdik. Yoğun programları nedeniyle bizlere zaman ayırdılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, “Yoğun olan bayramlaşma programı nedeniyle dün 7 ilçemize ziyaret gerçekleştirdik. Yine bu gün Ünye’deyiz ve hemşerilerimizle bayramlaştık. Ülkenin içinde bulunduğu durum malum herkes tarafından biliniyor. Ama istiyoruz ki bayramlarda insanlarımızın yüzü gülsün. Bizlerde bir nebze olsun onlarla birlikte olmak için sahadayız ve yarında sahada olacağız” diye konuştu.

“Ünye Ve Ordu’nun Sorunlarını Yakından Takip Ediyoruz”

Ünye ve Ordu’da sorunları yakından takip ettiklerini ifade eden CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, “Bölgemize bayram vesilesiyle gelen yoğun bir nüfus var. Sağlığımıza dikkat edin diyerek pandemi nedeniyle yeni bir artış söz konusu olmaya başladı. İnşallah önümüzdeki günlerde insanlarımız için halkımız için çok güzel şeyler olsun. Ünye’mizin sorunlarını Ordu’muzun sorunlarını yakinen takip ediyoruz. Özellikle Türkiye’de Ordu maden bölgesi sorunları olarak ikinci sırada, Ünye ilçemizde ise Ordu için ikinci sırada. Ünye ve Fatsa’nın başında bir bela var. İşe siyaset üstü bakarak hangi vatandaşlarımız olursa olsun bu konuya herkesin destek vermesi lazım. Diğer sorunlarımızı fındık, ekonomi ile ilgili sorunlarımızı aşar konuşuruz. Ancak giden bir daha geri gelmez ve bu konuda hepimizin hassasiyet göstererek destek vermesini istiyorum” şeklinde konuştu.

“4 Doların Altında Olacak Fındığı Kabul Etmiyoruz”

Fındıkta beklenen dört dolarlık bir fiyatın altında beklenti olmadığını ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Gittiğimiz her yerde insanlar bayramlaştıktan sonra dertlerini sıkıntılarını anlatıyorlar. Ülkenin içinde bulunduğu olumsuz durum her yerde kendisini göstermiş. Gelen gurbetçilerimiz dahi yakıtı koymakta zorlandıklarını ve kendi ihtiyaçlarını gidermekle zorlandıklarını söylüyorlar. Bölgemizde fındık yaklaşık bir ay sonra hasatına başlayacağız. Hala fındıkla ilgili belirsizlik var. Bu sene hiç kimse üreticiyi mağdur etmeyi aklından bile geçirmesin. Eğer beklenen fındığa hak ettiği fiyat verilmezse bunun bedelini her türlü ödetirleri . 4 doların altında olacak bir fiyatı asla kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir