https://www.unyegundemhaber.com/

SOBİ , PROGRAMDA ÜNYE OLMAMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Ülkemizin ender, bölgemizin tarih, kültür ve turizm kent kimliğine sahip tek ilçesi olan Ünye’mizin böyle bir programa dahil edilmemiş olmasını kınıyoruz.


Kaldı ki, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteklendiği, Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajans’nın (TGA) katkılarıyla yapılan 10-12 Ağustos tarihlerinde düzenlenen tanıtım ve bilgilendirme (Altınordu, Perşembe, Fatsa, Aybastı) gezisi ilimizin tanıtımı için hayati önem arz etmektedir. İçerisinde barındırdığı bir çok turizmsel değerleri ile çekim gücü haline gelmiş olan Ünye’miz, Ordu ilinin en fazla turizm alt yapısı ve turizmsel değerleri hazır olan tek ilçesi konumundadır.


Valiliğimizin mihmandarlığındaki üç günlük tanıtım ve turizm gezi programında ilçemize yer verilmemesi oldukça üzücü ve bir o kadar da düşündürücü bir durumdur.


Ünye Turizm İşletmeleri Derneği olarak, hep birlikte TURİZM sloganıyla yürüttüğümüz çalışmalarımızda görüyoruz ki, turizm değerlerine hakim olmayan ve dışlayıcı bir bakış açısı var. Bu anlayış ve bakış açısını turizmin tanımının hiçbir yerinde olmayan sığ ve art niyetli bir bakış açısı olarak görüyoruz.


Her konuda hassasiyetle yönetim sergileyen sayın valimizden konuyu değerlendirmesini bekliyoruz.
Ünye’mize karşı yapılan bu ayrımcı tanıtım programını düzenleyenlerin bir an önce programı güncellemesini ve Ünye’mize hak ettiği değerin ve yerin verilmesini beklediğimizi belirtmek istiyorum. Kamuoyuna saygıyla…
Adnan SOBİ
ÜNTİD BAŞKANI

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir