https://www.unyegundemhaber.com/

SOKAK CANLARI UNUTULMUYOR

Ünye Belediyesi sokak hayvanlarına yönelik düzenli besleme çalışmalarını sürdürüyor. Beslenme noktaları düzenli olarak kontrol edilirken sürekli olarak gıda takviyesi gerçekleştiriliyor.

Hem Sıcak Yuva, Hem Düzenli Beslenme

İlçenin birçok noktasında sokak hayvanlarına sıcak yuva imkânı sağlayan Ünye Belediyesi, düzenli besleme çalışması da yürütüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak canlarına mama desteğinde bulunurken oluşturulan besleme alanları düzenli olarak kontrol ediliyor. Kış mevsiminde yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslemesi ekipler tarafından yapılıyor.

Kırsalda Bulunan Canlar da Unutulmuyor

Şehir merkezinde ve kırsal alanlarda başıboş sokak hayvanlarına yiyecek desteği sağlanırken yaralı ve yardıma ihtiyacı olan hayvanlar ise veteriner kontrolü için toplanıyor. Hayvanlar tedavisinin yapılmasının ardından yeniden doğal yaşam alanlarına salınıyor.

Küpesiz ve Saldırgan Köpeklere Ekiplerden Anında Müdahale…

İlçenin cadde ve sokaklarında dolaşan saldırgan ve küpesi bulunmayan sokak hayvanları Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce oluşturulan ekip tarafından toplanıyor. Küpesi bulunmayan sokak hayvanları veteriner kontrolü için Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Hayvan Sağlığı Müdürlüğü ekiplerine teslim ediliyor.

Saldırgan hayvanlar ise olası bir tehlikenin önüne geçilmesi amacıyla yine aynı ekipler tarafından toplanarak kontrol altına alınıyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir