https://www.unyegundemhaber.com/

SUDENAZ AVRUPA 3. SÜ OLDU

SUDENAZ AVRUPA 3. SÜ OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürlüğü sporcusu Sudenaz Dokgöz, Bosna Hersek’in Saraybosna şehrinde düzenlenen Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası’nda Avrupa 3.sü oldu.

12-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Bosna Hersek’in Saraybosna şehrinde düzenlenen Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası dün oynanan final müsabakaları ile sona erdi. Üst Minikler Boks Milli Takımı, Avrupa Şampiyonasını 2 gümüş, 5 bronz olmak üzere toplamda 7 madalya ile tamamladı.

26 ülkeden 252 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürlüğü sporcusu Sudenaz Dokgöz, 64 kiloda üst minik bayanlar kategorisinde bronz madalyayla Avrupa 3. sü oldu.

Erkekler 60 kilo final müsabakasında ringe çıkan Hüseyin Babat, Rus rakibi Askhab Gaisuev’e mağlup olarak şampiyonayı gümüş madalya ile tamamladı.

Kadınlar 38 kilo final müsabakasında ringe çıkan Rabia Eylül Duman, Rus rakibi Sofiia Maksiuta’ya mağlup oldu ve şampiyonayı gümüş madalya ile tamamladı.

44 kiloda Rabia Yenigün, 48 kiloda Eda Nur İlhan, 51 kiloda Ruken Levent, 70 kiloda Yonca Gül şampiyonayı bronz madalya ile tamamladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hane Ziyaretleri Aralıksız Sürüyor

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir