https://www.unyegundemhaber.com/

TABİAT HARİKASI GAGA GÖLÜ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

TABİAT HARİKASI GAGA GÖLÜ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Fatsa’nın turizm mekanlarından doğal güzelliğiyle görenlerin hayran kaldığı tabiat harikası Gaga Gölü, rekreasyon projesi ile ziyaret edenlerin keyifli vakit geçirebileceği turizm merkezi haline gelecek. Rekreasyon Projesi ile Fatsa’nın önemli önemli turizm destinasyonlarından birisi olacak Gaga Gölü’nün sosyal donatı alanları ile güzellikleri ortaya çıkarılarak vatandaşların hoş ve güzel zaman geçirebileceği alana dönüştürülecek.

Birinci ve üçüncü derece doğal sit alanı olarak koruma altında bulunan Gaga Gölü rekreasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla önemli turizm merkezlerinden birisi olacak. Göl kıyısı çevresinde doğal sit alanı mevzuatına uygun olarak doğaya ve çevreye zarar vermeden ahşap kamelyalar, yürüyüş yolu, dinlenme alanları, büfe, otopark, su yüzeyinde sazlıkların altında yaşamlarını sürdüren balık yuvalarına zarar vermeden ahşap kaplama yüzen iskele olacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir