https://www.unyegundemhaber.com/

TAMER UYSAL YENİDEN BAŞKAN…

İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi Başkanlığına Eğitimci Tamer Uysal yeniden seçildi.

İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Erkek Öğrenci Yurdu Toplantı Salonu’nda 28 Ocak 2022 Cuma akşamı 7.Olağan Genel Kurul yapıldı.

Genel Kurul İstiklal Marşı ile başladı. Şube Başkanı Tamer Uysal’ın İlim Yayma Cemiyeti’nin Vizyon ve Misyon ’unu ele aldığı kısa bir açılış konuşmasından sonra Divan Teşekkül ettirildi. Genel Kurul Divan Başkanlığını Müşavere Kurulu Üyesi Mustafa Ateş, Kâtip Üyeliklerini Av Ali Said Dönmez ve Nurullah Yılmaz yaptı.

Olağan Genel Kurulda, Eğitimci Tamer Uysal tek listeyle girerek yeniden başkan seçildi.  Tamer Uysal başkanlığındaki Cemiyet Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Cebeci, Hasan Basri Durak, Süleyman Çubukçu, Servet Sezgül, Yahya Karaoğlan, İsa Tokatlı, İsmail Yıldız, İhsan Yüksel, Nurettin Coşkan, Mustafa Özkan, Ahmet Çam, Mustafa Kemal Yeni’den oluştu. Denetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Nevzat Telcioğlu, Nurullah Keskin, Organ Gürel, Ali Said Dönmez, Nurullah Yılmaz ve Zafer Kılıç’tan oluştu. Müşavere Kurulu Üyeleri ise; Osman Şahin, Mehmet Yaşar Sezgül, Reşit Erol, Aydın Durmuş, İshak Sözen, Fahri Şahin, Mustafa Ateş, Osman Çalık’tan oluştu.

Cemiyet Başkanlığına yeniden seçilen Tamer Uysal Teşekkür Konuşmasında ”Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlar ile birlikte üstlendiğimiz görevin anlamını ve önemini biliyoruz. Burada sizlerin oyları ile üzerimize hatırı sayılır bir yük yüklendi. Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdundaki öğrencilerimiz, Marifet Okulu Projesinde eğitim alan öğrencilerimiz, Kitap Kahvemizden istifade eden öğrencilerimiz bizlere emanettir. Bizler bu öğrencilerimize cemiyetimizin her türlü imkânlarından yararlanabilmesi için neler yapılması gerekiyorsa onu yerine getirme gayreti içerisinde olduk, bundan sonra da buna devam edeceğiz. Aynı zamanda güzel şehrimizin gençlerini de bu imkânlardan yararlanmaya davet ediyoruz” dedi.

  1. Olağan Genel Kurul Covid-19 tedbirleri kapsamında Cemiyet üyelerinin dışında misafir davet edilmeksizin gerçekleştirildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir