https://www.unyegundemhaber.com/

TARIK TUFAN SEVENLERİ İLE BULUŞTU

TARIK TUFAN SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat programları kapsamında Yazar ve Senarist Tarık Tufan’ı sevenleri ile buluşturdu.

Ordulu sanatseverler Büyükşehir Belediyesi tarafından art arda gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri ile keyifli bir ay geçiriyorlar. Çeşitli etkinliklerin konu olduğu programlarda yazarlarla söyleşiler, tiyatrolar, konserler, filmler izleyici ile buluşturuluyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilen etkinlere Büyükşehir Belediyesi bir yenisi daha ekledi. 7 Aralık Salı günü Yazar ve Senarist Tarık Tufan’ın katılımları ile Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda söyleşi ve imza günü yapıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte Yazar ve Senarist Tufan, sevenlerinin sorularını yanıtladı. Aynı zamanda Yazar Tarık Tufan’ın “Geç Kalan” ve “Kaybolan” adlı eserleri Büyükşehir Belediyesi tarafından söyleşiye katılan dinleyicilere hediye edilerek imza etkinliği de gerçekleştirildi.

“ORDULULARIN KÜLTÜR VE SANATA OLAN İLGİSİ HER ZAMAN YÜKSEK DÜZEYDE”

Söyleşi sonrası açıklamalarda bulunan Yazar ve Senarist Tarık Tufan, gerçekleştirilen söyleşinin son derece nitelikli ve kendisinde heyecan uyandıran bir program olduğunu söyledi.

Yazar ve Senarist Tufan şöyle konuştu:

“Ordu’nun kültürel ikliminin son derece güçlü ve derin kökleri olduğunu önceden biliyordum hiç kuşkusuz. Hem Ordu’da yetişmiş bu kökleri taşıyan önemli isimlerden dolayı hem de halkın bu konuda olan ilgisi, heyecanı her zaman yüksek düzeyde olduğunu biliyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesinin davetiyle bu güzel etkinliğe katılmak benim için bu ortamı görmek bir kez daha şahit olma fırsatını bulmama sebep oldu. Söyleşi de yöneltilen sorularda insanların edebiyatla, felsefe ile kurdukları o derin ilgi hemen fark ediyorsunuz. Benim için de son derece nitelikli ve bende heyecan uyandıran bir söyleşi oldu.”

“ÇOK KEYİFLİ BİR SÖYLEŞİ OLDU”

Büyükşehir Belediyesinin bu tür etkinliklerinden çok memnun kaldıklarını dile getiren Rüveyda Nur Gençosmanoğlu, “Tarık Tufan uzun süredir takip ettiğim bir yazarımız. Onun Ordu’da bir söyleşi düzenleyeceğini Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler’in instagram hesabından gördük ve bu söyleşi ye katıldık. Çok memnun kaldık. Söyleşi sırasında kendisine sormak istediğimiz soruları rahatlıkla kendisine sorabildik. Çok samimi bir ortam vardı. Fikirlerimizi dile getirdik. Çok keyifli bir söyleşi oldu” şeklinde konuştu.

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir