https://www.unyegundemhaber.com/

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKETLERİNDEKİ ÜRÜNLERE İNDİRİM GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde 5 lt ayçiçek yağı, kırmızı et ve toz şeker de düşecek

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde son dönemlerde artan fiyatları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan talimat geldi. Enflasyon verilerini düşürmek için yoğun çaba harcayan hükümet Tarım Kredi Kooperatifi marketlerdeki fiyatlardan da rahatsız. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği talimata göre Tarım Kredi Kooperatif marketlerde de fiyatlar düşürülecek. Yani TKM Ayçiçek yağı, toz şeker, nohut, mercimek fiyatları düşüyor!

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKETLERİ İÇİN TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz aylarda alışverişte yaptığı Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki fiyatlar nedeniyle talimat verdi. AK Parti MKYK toplantısı sonrasında tarım ve orman Bakanı Vahit Kirişçi ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin kat amaçlı olmadığını belirterek fiyatlarını düşürülmesini istedi. Vatandaşların daha ekonomik alışverişe yapabilmesi için geçtiğimiz gün aylarda açılan Tarım Kredi Kooperatif marketlerde Ayçiçek yağı, toz şeker, mercimek, Fasulye, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, un, çay gibi ürünler diğer marketleri oranla daha ekonomik fiyatlarla satılıyor. Ancak son dönemlerde bu markette yaşanan fiyat artışları da vatandaşlar tarafından şikayet ediliyor. Vatandaşların taleplerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da özellikle Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde satılan et fiyatlarının düşürülmesi talimatını verdi.

TARIM KREDİ MARKET AYÇİÇEK YAĞI, TOZ ŞEKER VE ET İNDİRİMİ GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı ise fiyatlar üzerinde çalışma yapmaya başladı. Tarım Kredi marketlerde şu anda 5 litre Ayçiçek yağı 135 TL fiyatı ile satılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği talimat sonrasında Bu fiyatın 100 TL altına düşeceği tahmin ediliyor. Aynı şekilde kırmızı et fiyatlarında da diğer marketlerin neredeyse yarı fiyatına inilmesi gündemde.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Törenlerle Anıldı

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Törenlerle Anıldı 18 Mart Şehitler …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir