https://www.unyegundemhaber.com/

TEK PERDELİK OYUN TAM NOT ALDI

TEK PERDELİK OYUN TAM NOT ALDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında uzun yıllardır sahne tozu yutan tiyatro sanatçısı Coşkun Çetinalp’in yazıp, oynadığı “Bir Bilet İki Film” adlı tek perdelik oyunu Ordulularla buluşturuldu. Tek perdelik oyun izleyicileri tarihte yolculuğu çıkardı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda (OBBKT) sergilenen tek perdelik oyunda Oyuncu Çetinalp, 1960’lı ve 70’li yıllarda Ordu’daki yaşam ve insanların sosyal hayatını anlatırken, aynı zamanda kapalı ve bahçe sinemaları ile bazı insanların yaşamları hakkında da kesitler sundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve pek çok tiyatroseverin de katıldığı “Bir Bilet İki Film” adlı oyun izleyenlerden tam not aldı.

Oyunu beğeni ile izleyen Başkan Güler, “Ordu hatıralarıyla, sanatıyla, kültürüyle bir bütün. Bunu da bize yaşattığınız için sizlere müteşekkiriz. Bunu daha da zenginleştirelim, daha çok yayalım. Gençlerimizde katılsın, onlarla geçmiş arasında bir köprü kuralım. Gerçekten muhteşem bir oyundu, kutluyorum” dedi.

Oyun sonrası Coşkun Çetinalp’in performansı izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir